Kitoko

Kitoko Advanced Hair Therapy

Luxurious. Sensory. Scientific.

Ervaar Kitoko Advanced Hair Therapy, een luxe range van zeer effectieve producten voor zowel salon- als thuisbehandelingen, die garant staan voor de meest professionele behandelingen van hoofdhuid en haar.


Het Concept

Geïnspireerd op de rijke en natuurlijke bronnen van Afrika biedt Kitoko Advanced Hair Therapy een bijzondere zintuiglijke verwenbeurt en tegelijkertijd een therapeutische benadering op het gebied van professionele haarverzorging. De natuurlijke plantenextracten in Kitoko zijn specifiek geselecteerd vanwege hun verjongende en herstellende eigenschappen, die garant staan voor geweldig gezond en mooi haar. Iedere lijn maakt gebruikt van zijn eigen unieke combinatie en zorgt zo voor maximale effectiviteit op het gewenste specifieke niveau. Gecombineerd met onze Electron Acceptor Technology en ultramilde formule, 100% vrij van sulfaten, parabenen, wax en minerale oliën, presenteert Kitoko Advanced Hair Therapy een natuurlijk uitgebalanceerde, kleurbeschermende lijn van producten die bijzonder geschikt zijn voor haar en huid. Kitoko geeft klanten een luxe, zintuiglijke en stemmingsbevordende ervaring. Klanten aan wie een intensieve conditionerende behandeling geadviseerd wordt kunnen tegelijkertijd de Kitoko Sensory Head Massage ervaren, een speciaal ontwikkelde hoofdmassage om de circulatie te verbeteren en stress te verminderen, terwijl de Kitiko-conditioners voor optimale resultaten zorgen. Dit gecombineerd met de zorgvuldig samengestelde, zintuiglijke en olfactorische geuren in iedere Kitoko-lijn, zorgen voor een sterk verbeterde beleving voor zowel klant als stylist.De Kitoko Filosofie

De naam Kitoko betekend “mooi” en is afkomstig uit het Lingala, een taal die wordt gesproken in Centraal en West-Afrika. Dit is de basis van onze filosofie voor de gehele Kitoko Advanced Hair Therapy. Deskundige producten voor iedereen die zorgen voor mooie, ongeëvenaarde resultaten die gezondeid en vitaliteit uitstralen en die garant staan voor het ultieme gevoel van wellbeing.