Natulique


Natulique haarverf


Natuurlijke haarverzorging

NATULIQUE biedt natuurlijke haarverzorging, een beproefde en betrouwbare productlijn die we aanbieden over de hele wereld. Natuurlijke shampoo, natuurlijke conditioner, natuurlijke haarverf en natuurlijke styling geven je haar de verzorging die nodig is. Onze NATULIQUE Certified Organic serie is ECOCERT gecertificeerd organisch en staat op de goedgekeurde lijst van ‘Danish Environmental Control Body for Professional Hairdressers’. En daar zijn we trots op!


Waarom Natulique

ECO gecertificeerd
Onderscheidend
Voorkomt allergieën
Echt verantwoord bezig


Eerlijk en betrouwbaar

De basis van de NATULIQUE natuurlijke haarverzorging is: geen gevaarlijke ingrediënten. Daarom zijn de formules van Natulique de meest veilige formules die beschikbaar zijn in de professionele schoonheidsindustrie. Deze voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden, die zij ook tijdens het productieproces hanteren. Natulique gelooft in ingrediëntintegriteit en gebruikt daarom geen gevaarlijke chemische conserveringssystemen en schuimende stoffen in haar producten.

Veilige ingrediënten

Laten we je eerst uitleggen dat niet alle chemcialiën schadelijk zijn voor je gezondheid, maar dat ook niet alle natuurlijke ingrediënten niet schadelijk zijn voor je gezondheid. Wist je dat de meeste haarverzorging schadelijke synthetische chemicaliën bevat? Langzaam leiden deze chemicaliën tot verstopte poriën, zuurstofverlies van je huid, huidirritaties en allergieën. Soms zien producten er natuurlijk en groen uit, maar dat betekent niet dat ze dat ook zijn. Om schadelijke chemicaliën te vermijden moet je dus goed kijken welke producten écht natuurlijk zijn. Elvira’s Haarstudio kiest bewust voor de natuurlijke producten van Natulique om haar klanten professioneel te verzorgen.

NATULIQUE natuurlijke haarverf

De meeste producten voor haarkleuring bevatten de chemische stof ammonia. De giftige dampen uit ammonia veroorzaken vaak allergische reacties aan je luchtwegen op je huid. NATULIQUE natuurlijke haarverf is 100% vrij van ammonia en parabenen. Daarnaast zijn onze 64 natuurlijke tinten PPD-arm en meerdere tinten zijn PPD-vrij. Het Europese cosmetica wetenschappelijke comité heeft onderzoek gedaan onder meer dan 300 leveranciers van haarkleuringen binnen de professionele markt. Hieruit bleek dat NATULIQUE het laagste, haast te verwaarlozen, percentage PPD verwerkt in haarverf. Zo kunnen PPD allergieën beter voorkomen worden.


Beter voorkomen dan genezen

Een PPD allergie komt bij ongeveer 1% van de mensen voor. Toch is dit een van de lastigste allergieën om te behandelen. Het is lastig om van de allergie af te komen. Dat wil zeggen dat je nooit meer je haar kunt kleuren met permanente haarverf. De natuurlijke haarverzorging van Natulique, en dus ook de natuurlijke haarverf, is ontwikkeld met een focus op natuurlijke ingrediënten en bevat gecertificeerde essentiële oliën voor de huid. De organische basis maakt de haarkleuring zacht, geeft het gevoel van een crème en voedt je haar en huid. Dit voorkomt problemen bij zowel de kapper zelf als bij klanten van de kapsalon.